(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65

Панацея молода 2018-10-12

ПАНАЦЕЯ МОЛОДА — 2021

Результати першого (теоретичного) етапу

Лист Національного фармацевтичного університету України від 12.04.2021 з результатами першого етапу.

До участі у другому (очному) етапі допущено 12 учасників (по три учасника/-ці в кожній номінації).

Очний етап буде проведено дистанційно 28 квітня 2021 року на платформі ZOOM. На електронні адреси учасників і учасниць, що були вказані під час реєстрації, надійдуть листи-запрошення з інформацією про підключення та детальними інструкціями.

Загальні положення

З метою популяризації науки та виявлення талановитої молоді для якомога раннього залучення її до наукової діяльності Національним фармацевтичним університетом спільно з Творчим об’єднанням «Соняшник» у 2021 році запроваджено конкурс на отримання нагороди для молодих науковців «Панацея молода» (далі - Конкурс).

Основні завдання Конкурсу: 

  • створення умов до реалізації наукового потенціалу талановитої молоді в умовах нашої держави; 
  • допомога молодим та обдарованим учасникам конкурсу визначити їх профорієнтаційний і науковий напрямок у майбутньому житті, а найкращим з них - матеріальна допомога задля реалізації їх наукових планів та ідей; 
  • підтримка та сприяння науковому розвитку потенційних наукових кадрів для фармацевтичної, інших прогресивних наукомістких галузей.

Номінації нагороди «Панацея молода» насамперед присвячені комплексу фундаментальних наук, що вивчаються в рамках навчальних програм закладів загальної середньої освіти, і є підґрунтям для розвитку фармацевтичного сектору України, а саме: біологія, біотехнологія, здоров'я людини, хімія та екологія. 

З огляду на успішний досвід проведення Конкурсу раніше Національний фармацевтичний університет і Творче об’єднання «Соняшник» ініціюють проведення у 2021 році ІV Конкурсу для обдарованої молоді та юнацтва «Панацея молода».

Умови участі

Термін подачі наукової розробки на Нагороду - до 1 квітня 2021 року. Конкурс робіт на отримання Нагороди проводиться у два етапи: 

  • заочний (з 1 березня до 1 квітня 2021 року);
  • очний (з 12 квiтня до З0 квiтня 2021 року).

На заочному етапі за результатами наукової експертизи здійснюється відбір наукових розробок для участі в очному етапі Конкурсу.

На очному етапі передбачено усну доповідь конкурсанта.

Очний етап проводиться на базі Національного фармацевтичного університету коштом сторони, що приймає.